Форумна палитра > Филми
Матрицата ... по русенски - "The Dreamix"
Sentinel:
http://www.youtube.com/v/9BGecOuq2f8&hl=en
Прожекция: Следващата сряда - 9 април 2008 г. в Аула 1 на Русенски Университет. Вход свободен (или поне никъде не пише, че не е ;-) ). Както казва Ginger за клипа тук:
Това е трейлър към филма, който ще излезе към края на март. Заснет е в град Русе с участието на студенти от Русенски университет. Сценария и всички ефекти по филма са дело на Калоян Джуров - студент в специалност "Инженерен дизайн" на Русенски университет.
Аз лично не съм очарован от озвучаването, но пък малкото което видях от ефектите ми хареса... Все пак е произведение на студенти, а всички имаме нужда от идейни и способни хора, които правят нещо по-креативно от дегустация на твърд алкохол и напитки с концентрирао съдържание на кофеин... Според мен, дори филма да не струва, хора като Калоян трябва да се окуражават... Затова, "а-а-аплодисменти за момчето, което прави филми....", ако нямате нищо напротив, нали... :-)
Повече (всъщност е по-малко): тук и тук.
СкручЪ х):
administrador:
Това искам и аз да го гледам. Усещам как ще се сберем форумците да го гледаме задружно.
Същата вечер ще се празнува и една година от създаването на Ruse LUG.
Sentinel:
@СкручЪ х) - ти да не би да имаш нещо общо с "продукцията", щото си счупих врата да търся нещо из нетя за филмчето (включително плаката), но освен оня пост във фотошоп форума немаше друго...
stylius:
Ей мамка му, искаше ми се да го гледам, но тогава има едно друго събитие, което пак не бих искал да изпусна. Дано да го пуснат и други прожекции или поне да е безплатен даунлоуда.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия