Форумна палитра > Филми

сериали

(1/2) > >>

Grim_Mandy:
темата е ясна:) нямам предвид толкова комедийните поредици от Фокс и ГТВ, а примерно неща като "Хаус", "Старгейт"-ите и т.н. - тези, заради които хора прекарват половината си живот пред компютъра в теглене и гледане на нови епизоди:)

stylius:
Аз се кефя на Smallville. Става дума за историята на Супермен преди да облече червеното наметало и да лети около Метрополис. Започнах да го гледам заради мадамата, която играе Лана Ланг, но сега чакам с нетърпение серията в която ще я отрепят, че да се маха от сериала  ::). Иначе се оказа доста интересен. Започнах го на шега, а сега будувам по нощите да дебна кога ще се появи следващата серия по торентите. В момента е към края на 7-мия сезон.

П.С. Препоръчах го на един приятел и покрай него се зариби целия град Кубрат. Без майтап.

administrador:
Определено South Park. Иначе от не-анимационните One Tree Hill и Gossip Girl.
Мисля скоро да се загледам и по My Name is Earl, че гледам доста го хвалят :)

Grim_Mandy:
тааа на мен любими са ми "Stargate: SG1" и "Stargate Atlantis" (да видим дали догодина наистина ще пуснат "Stargate Universe"), както и "Battlestar Galactica". в момента с голям интерес гледам вече 3-ти сезон на "House M.D"
а тия, дето са за свръхестествени способности - "Герои" и "4400", също бяха много добри.

LordDoskias:

--- Цитат на: stylius в 02 Април 2008, 04:31:33 am ---Аз се кефя на Smallville. Става дума за историята на Супермен преди да облече червеното наметало и да лети около Метрополис. Започнах да го гледам заради мадамата, която играе Лана Ланг, но сега чакам с нетърпение серията в която ще я отрепят, че да се маха от сериала  ::). Иначе се оказа доста интересен. Започнах го на шега, а сега будувам по нощите да дебна кога ще се появи следващата серия по торентите. В момента е към края на 7-мия сезон.

П.С. Препоръчах го на един приятел и покрай него се зариби целия град Кубрат. Без майтап.

--- Край на цитат ---

Аз от тоя сериал съм си заплюл Клоуи - хем красива, хем хаква за 1-2 минути правителствени компютри!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия