Автор Тема: сериали  (Прочетена 2186 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Grim_Mandy

• Под 10 мнения
  • *
  • Публикации: 13
  • black sheep of the family
    • Grim Mandy's weblog
сериали
« -: 01 Април 2008, 21:08:01 pm »
темата е ясна:) нямам предвид толкова комедийните поредици от Фокс и ГТВ, а примерно неща като "Хаус", "Старгейт"-ите и т.н. - тези, заради които хора прекарват половината си живот пред компютъра в теглене и гледане на нови епизоди:)
It's as probable for a tornado travelling through a junkyard to produce Buckingham Palace than for life to emerge from the Big Bang. But emerge it did... into the hands of man.

Неактивен stylius

• Под 10 мнения
  • *
  • Публикации: 0
Re: сериали
« Отговор #1 -: 02 Април 2008, 04:31:33 am »
Аз се кефя на Smallville. Става дума за историята на Супермен преди да облече червеното наметало и да лети около Метрополис. Започнах да го гледам заради мадамата, която играе Лана Ланг, но сега чакам с нетърпение серията в която ще я отрепят, че да се маха от сериала  ::). Иначе се оказа доста интересен. Започнах го на шега, а сега будувам по нощите да дебна кога ще се появи следващата серия по торентите. В момента е към края на 7-мия сезон.

П.С. Препоръчах го на един приятел и покрай него се зариби целия град Кубрат. Без майтап.

Неактивен administrador

• Администратор
  • Повече от 200 мнения
  • *
  • Публикации: 582
    • ruse-online.net
« Отговор #2 -: 02 Април 2008, 05:10:35 am »
Определено South Park. Иначе от не-анимационните One Tree Hill и Gossip Girl.
Мисля скоро да се загледам и по My Name is Earl, че гледам доста го хвалят :)

Неактивен Grim_Mandy

• Под 10 мнения
  • *
  • Публикации: 13
  • black sheep of the family
    • Grim Mandy's weblog
« Отговор #3 -: 03 Април 2008, 21:07:09 pm »
тааа на мен любими са ми "Stargate: SG1" и "Stargate Atlantis" (да видим дали догодина наистина ще пуснат "Stargate Universe"), както и "Battlestar Galactica". в момента с голям интерес гледам вече 3-ти сезон на "House M.D"
а тия, дето са за свръхестествени способности - "Герои" и "4400", също бяха много добри.
It's as probable for a tornado travelling through a junkyard to produce Buckingham Palace than for life to emerge from the Big Bang. But emerge it did... into the hands of man.

Неактивен LordDoskias

• Под 10 мнения
  • *
  • Публикации: 9
« Отговор #4 -: 03 Април 2008, 22:26:51 pm »
Аз се кефя на Smallville. Става дума за историята на Супермен преди да облече червеното наметало и да лети около Метрополис. Започнах да го гледам заради мадамата, която играе Лана Ланг, но сега чакам с нетърпение серията в която ще я отрепят, че да се маха от сериала  ::). Иначе се оказа доста интересен. Започнах го на шега, а сега будувам по нощите да дебна кога ще се появи следващата серия по торентите. В момента е към края на 7-мия сезон.

П.С. Препоръчах го на един приятел и покрай него се зариби целия град Кубрат. Без майтап.

Аз от тоя сериал съм си заплюл Клоуи - хем красива, хем хаква за 1-2 минути правителствени компютри!

Неактивен robas

• Администратор
  • Повече от 75 мнения
  • *
  • Публикации: 82
  • web designer
    • robas.info
« Отговор #5 -: 03 Април 2008, 22:56:44 pm »
Не съм свръх фен на сериалите, че отнема много време като се закрастиш, но този, който гледам винаги с голям интерес е "House M.D.". Харесва ми странната лудост и брутално прям подход на Грегъри Хаус.

Редакция след 2 дни.
Ма как мога да забравя да спомена любимия ми - Шотландски боец (Highlander).  8)
Ама така е като не съм го гледала отдавна.
« Последна редакция: 05 Април 2008, 13:40:54 pm от robas »
The greatest danger for most of us is not that our aim is too high and we miss it,
but that it is too low and we reach it.

*Michelangelo

Неактивен Paolo Gemini a.k.a [OZIRIS]

• Джедай (Човек от Народа)
  • Администратор
  • Повече от 200 мнения
  • *
  • Публикации: 306
  • producer, composer, dj, promoter & more...
    • youtube
« Отговор #6 -: 07 Април 2008, 12:21:58 pm »
...Ма как мога да забравя да спомена любимия ми - Шотландски боец (Highlander).  8)
Ама така е като не съм го гледала отдавна.
И аз съм му фен... даже имам една действителна слуЧка и прякор на главния герой от средното уЧлище относно този сериал, но това друга тема на разговор.  :lol:

ИнаЧе нямам любим сериал, освен "The Matrix" (ако може да се нареЧе така). Напоследък се зарибявам по "LOST" (AXN), а и до колкото проЧетох в програмата за тази седмица, от неделя запоЧна Четвъртият му сезон.
Apple Mac mini (.12.2007), OS X: Leopard - v.10.5.8

Apple AirPort Express 802.11n Wi-Fi

Apple iPod 5G Classic - 30GB / Firmware: v.1.3 / Black

Apple iPhone 3G - 8GB / Firmware: v.3.0.1 / Black ----->>> CosmOTE unlock (Greece)

NB!!! : People, Hard DRUGS & HOUSE-music SUCKS!

Неактивен robas

• Администратор
  • Повече от 75 мнения
  • *
  • Публикации: 82
  • web designer
    • robas.info
« Отговор #7 -: 08 Април 2008, 15:06:22 pm »
Направих веднъж грешката да започна да гледам сериал дето продължава са се снима. Имам предвид "Heroes". Зарибяваш се, зарязваш всичко и после?.... чакаш настървено следващия сезон.   :P
И "Lost" е така, затова за мен вариантът да захапя снимащ се сериал не се отразява добре на работния ми ритъм.  ;) Който знае с какво се занимавам ще се сети какво имам предвид. Изтървам собствените си срокове и тези, които съм обещала.
The greatest danger for most of us is not that our aim is too high and we miss it,
but that it is too low and we reach it.

*Michelangelo