Форумна палитра > Авто-мото
ксенон
miro20:
масово навлизат вече използването на ксенон системи
които отдавна не са въпрос на гъзария, а наистина по - качествени светлини.
поради незнание, или желание да дерат кожи измислени търговци, ще споделя моя опит и препоръка - спокойно поръчвайте от интернет.
лично аз си доставих комплект от и-бей, като крайна цена ми излезе 106лв. за това което тук го продават за 200.
е да, поевтиняха малко - вече има промоции - 180, 160 лв , но всичките те са точно тези тайландски ксенон системи.
за монтаж също няма смисъл да се дават 20 лв. - достатъчно е да знаеш как се сменят крушки :)
останалите неща лесно се монтират и натикват където има местенце.
всъщност има ксенон , със разни последни сертификати и исо-та , които са по-качествени, но цената им е в пъти по-висока.. примерно над 600 лв. но... тва е за друга категория хора :)
който се интересува мога да дам подробности.
smarfcho:
--- Цитат на: miro20 в 31 Март 2008, 21:23:12 pm ---масово навлизат вече използването на ксенон системи
които отдавна не са въпрос на гъзария, а наистина по - качествени светлини.
поради незнание, или желание да дерат кожи измислени търговци, ще споделя моя опит и препоръка - спокойно поръчвайте от интернет.
лично аз си доставих комплект от и-бей, като крайна цена ми излезе 106лв. за това което тук го продават за 200.
е да, поевтиняха малко - вече има промоции - 180, 160 лв , но всичките те са точно тези тайландски ксенон системи.
за монтаж също няма смисъл да се дават 20 лв. - достатъчно е да знаеш как се сменят крушки :)
останалите неща лесно се монтират и натикват където има местенце.
всъщност има ксенон , със разни последни сертификати и исо-та , които са по-качествени, но цената им е в пъти по-висока.. примерно над 600 лв. но... тва е за друга категория хора :)
който се интересува мога да дам подробности.
--- Край на цитат ---
Ами аз се интерисувам много, защото постоянно карам извън града и ми писна да се зверя. Така че ако можеш дай ми линк и координати откъдето мога да си поръчам. Благодаря ти предварително !!! :)
miro20:
ами.. зависи от колата, т.е. фаровете. аз съм с крушки Н7
и това е което взех :
http://cgi.ebay.com.au/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350032374883
търговеца в ибей е диане-шоп... от линка цъкаш на профила му - http://myworld.ebay.com.au/diane-shop/ или даваш търсене по модел и т.н.. какво предлага... ше се ориентираш.
за поръчка ти трябва регистрация в и-бей, и в пей-пал.
имам сертифицирана карта виза електрон и става без проблеми.
има и други търговци. ако си харесаш модел ксенон, можеш да намериш и други предложения.
но се гледа репутацията да е добра. примерно на този е 99.4%
под 99 98 % не се смята за много коректен търговец.
miro20:
тюх.. сега е момента ако съм бил полезен някой д ами благодари със скромно петаче в пей пал акаунта ми чрез вот в подписа ми :)
Van:
--- Цитат на: smarfcho в 31 Март 2008, 22:05:42 pm ---
Ами аз се интерисувам много, защото постоянно карам извън града и ми писна да се зверя. Така че ако можеш дай ми линк и координати откъдето мога да си поръчам. Благодаря ти предварително !!! :)
--- Край на цитат ---
На теб ти трябва би-ксенон, който е малко по- скъп, особено качественият. При би-ксенон евтините модели не се препоръчват!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия