Здравейте,
Казвам се Елисавета Димитрова и съм част от екипа на Bulwork™ First IT/ ITES Recruitment Agency. Bulwork™ е първата специализирана агенция за подбор на кадри в областта на Информационните технологии в България.
Бих искала да отнема няколко минути от Вашето внимание с много интересна позиция в сферата на Информационните технологии, към която съм убедена ще проявите интерес.
Нашия клиент, който има отворени позиции за Delphi Програмисти, разполага с офиси в Лондон, Ню Йорк, Атина, Сингапур в момента планира откриването на представителство и у нас, локализирано в град София. Фирмата е вече с над 25 години на пазара на софтуерни решения за корабната индустрия, и продуктите им се използват от над 1000 компании в целия свят.
Планират да стартират в България началото на месец Юни с малък екип от 5-10 Delphi Програмисти, като част от екипа ще бъде съставен от Старши програмисти с над 5 години опит, а другата част ще бъде с хора с по-малко опит, но задължително с желание за работа и развитие с този продукт.
Изискват се професионален опит с DELPHI, OOP, познания по Agile/Scrum методологията и добър английски.
Компанията предлага отлично възнаграждение, възможност за работа в бързо развиваща се организация, обучение и професионално развитие.
Ако имате допълнителни въпроси или познат, който би имал интерес към предложението не се колебайте да се свържете с мен на посочените координати по-долу:
Мобилен телефон: 0885 930 750;
Skype ID: bulwork_31.
Благодаря за отделеното време!
Поздрави,
Елисавета Димитрова