Автор Тема: БТК не спи :)  (Прочетена 2944 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен miro20

• Глобален модератор
  • Повече от 75 мнения
  • *
  • Публикации: 100
БТК не спи :)
« -: 28 Март 2008, 18:25:55 pm »
един френд (на бтк) се похвали че получил писмо с нови промоции до 12 мбита (щели да го превключат най късно май месец):
погледнах от сайта им :

Цитат
Четирите нови пакета – два за домашни и два за бизнес клиeнти – със скорости от 6 и 12 мегабита, заменят изцяло досегашните пакети БТК ADSL. Скоростта на стартовия пакет за домашни потребители БТК ADSL Start се увеличава драстично до 6 мегабита, като цената е само 20.00 лв. на месец. Срещу 25.00 лв. клиентите могат да ползват новата 12-мегабитова услуга БТК ADSL Tempo. Така само за пет лева повече скоростта на пакета скача двойно.
http://www.btc.bg/bg/news_details.php?id=424

smarfcho

• Гост
Re: БТК не спи :)
« Отговор #1 -: 28 Март 2008, 18:37:09 pm »
Да ама договори трябва да се сключват... И разни обвързващи неща и е доста гадно  :eek: .

Неактивен administrador

• Администратор
  • Повече от 200 мнения
  • *
  • Публикации: 582
    • ruse-online.net
« Отговор #2 -: 28 Март 2008, 19:57:44 pm »
Това ще бъде доста приятна новина за по-малките градове, които нямат никакъв друг избор.

smarfcho

• Гост
« Отговор #3 -: 28 Март 2008, 20:13:34 pm »
Това ще бъде доста приятна новина за по-малките градове, които нямат никакъв друг избор.

най - вече за селата  :)

Неактивен administrador

• Администратор
  • Повече от 200 мнения
  • *
    • ruse-online.net
« Отговор #4 -: 29 Март 2008, 06:08:31 am »
Ти май само в селата на около си ходил. Аз съм живял и в Сливен и зная какво е там :)

smarfcho

• Гост
« Отговор #5 -: 29 Март 2008, 09:54:31 am »
И как така живееш и в Сливен. Кога последно си ходил там?

Неактивен stylius

• Под 10 мнения
  • *
  • Публикации: 0
« Отговор #6 -: 29 Март 2008, 10:30:06 am »
Той преди е живял там, сега - не. Колкото до BTK, да за малките градчета и селата наистина хората нямат право на избор, просто там няма ЛАН мрежи и това е доста добра новина за хората там.

Неактивен miro20

• Глобален модератор
  • Повече от 75 мнения
  • *
« Отговор #7 -: 29 Март 2008, 11:17:39 am »
мдам.. така е. но пък даже и бтк нямат навсякъде "техническа възможност" за АДСЛ.
зависело от пощътъ и кметя... :) но може вече навсякъде да са се модернизирали.
сещам се че дори в долапите един френд го отказаха със такова оправдание. но беше преди 2 години май....
интересно ми е има ли включени на мтел-бокс дето стационарен апарат и няколко Гб-та трафик ти дават, ползвайки гсм мрежата.

а иначе така представените цени/скорости за 20 лв интернет бтк този път надмина неколккократно нетуоркс :) все пак 6 мбита не е 1.5 .
както съм казвал , мен и толкова ме устройват ама .. все пак :)

Неактивен nedko

• Под 10 мнения
  • *
  • Публикации: 1
« Отговор #8 -: 02 Април 2008, 10:59:00 am »
това с договорите е абс гадост, за какво ми е да ми вдигат скоростите като сума време ме държаха на смотана скорост? и пак с договор! айде моля ви се, няма го лудия вече :)

Неактивен stylius

• Под 10 мнения
  • *
  • Публикации: 0
« Отговор #9 -: 02 Април 2008, 19:49:19 pm »
За съжаление истината отново е някъде там, но не и в това, което са обявили от БТК. Тези скорости са за някакъв метро трафик или там както го наричат. Явно става дума за някакъв пиъринг, но естествено не се споменава с кого. Реалните скорости на интернета са малко по-ниски. Освен това като се обвържете с договор за 2 години, скоростта си остава такава, за която сте сключили договора. Ако след месец пак вдигнат скоростите, който е сключил договора сега няма да намаже.

П.С. Така съм чувал, това не е достоверна информация. Все пак не искам да изпадам на нивото на БТК, които са раздавали листовки, че Нетуоркс предлагат два пъти по-ниски скорости от колкото са всъщност.  :D

Неактивен miro20

• Глобален модератор
  • Повече от 75 мнения
  • *
« Отговор #10 -: 02 Април 2008, 20:49:59 pm »
хайде да бъдем малко коректни.. неслучайно започнах темата споменавайки френд, който е на БТК. и разбира се, е на договор, но го уведумяват с писъмце че ще вдигат скоростите, и че ще го прехвърлят.
предните им увеличения , макар и не толкова чести, също са ги правили за всичките си абонати. а не че 2 години седиш на една скорост.

smarfcho

• Гост
« Отговор #11 -: 02 Април 2008, 23:18:06 pm »
хайде да бъдем малко коректни.. неслучайно започнах темата споменавайки френд, който е на БТК. и разбира се, е на договор, но го уведумяват с писъмце че ще вдигат скоростите, и че ще го прехвърлят.
предните им увеличения , макар и не толкова чести, също са ги правили за всичките си абонати. а не че 2 години седиш на една скорост.

Но след като ти вдигнат скоростта подписваш ли нов договор за още две години от датата на увеличение  ??? ::)

Неактивен miro20

• Глобален модератор
  • Повече от 75 мнения
  • *
« Отговор #12 -: 02 Април 2008, 23:31:46 pm »
е виж тва не знам. не съм питал. май не.

Неактивен administrador

• Администратор
  • Повече от 200 мнения
  • *
    • ruse-online.net
« Отговор #13 -: 03 Април 2008, 03:31:19 am »
Май леко отпаднаха договорите за 2 години, а има вече за 1 и за 1/2 :) Трябва да погледнете пак http://www.btc.bg/bg/adsl/ Конкуренцията ще разкъса и последната им кукичка.

Неактивен miro20

• Глобален модератор
  • Повече от 75 мнения
  • *
« Отговор #14 -: 27 Ноември 2011, 00:24:53 am »
горе долу виваком се пооправиха, и в момента са водещи в класацията услуга/цена.
ползвам пакета нет-фрии за 3.90 интернет и 20-на минути обаждания, общо за 7.80 лв , и ми е напълно достатъчно откъм мобилност/качество.

мтел изкараха наскоро уж конкурентни оферти, но са пак назад.
за глобул пък само негативи чета.