Автор Тема: Русенци, помогнете ми с малко инфо !!!!  (Прочетена 1049 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен rento

• Под 10 мнения
  • *
  • Публикации: 2
Здравейте предстои ми идване по Русе ама си имате две автогари та питането ми е.

1 На коя автогара спират автобусите от СОФИЯ и на коя спират автобусите от ПЛЕВЕН...

Е ако можете да ми кажете и как да  стигна от автогарите до Русенския университет ще съм ви благодарен...
« Последна редакция: 30 Юни 2009, 14:33:12 pm от Paolo Gemini a.k.a [OZIRIS] »

Неактивен deian

• Под 10 мнения
  • *
  • Публикации: 14
Re:Русе помогнете ми с малко инфо !!!!
« Отговор #1 -: 28 Юни 2009, 08:58:40 am »
От Плевен и от София спират на едно и също място - Автогара Юг. А как да стигнеш до РУ - най-лесно е с такси, но ще ти вземат може би към 2.50 - 3 лв. Има и автобуси, но просто не знам кои номера ти трябват, дано някой друг ти помогне. 

Неактивен rento

• Под 10 мнения
  • *
  • Публикации: 2
Re:Русе помогнете ми с малко инфо !!!!
« Отговор #2 -: 28 Юни 2009, 09:17:25 am »
От Плевен и от София спират на едно и също място - Автогара Юг. А как да стигнеш до РУ - най-лесно е с такси, но ще ти вземат може би към 2.50 - 3 лв. Има и автобуси, но просто не знам кои номера ти трябват, дано някой друг ти помогне.

айде сега някой да удари едно рамо и да ми каже кое автобусче да  хвана...пък ако вляза да уча там може и бира да има....

Неактивен Paolo Gemini a.k.a [OZIRIS]

• Джедай (Човек от Народа)
  • Администратор
  • Повече от 200 мнения
  • *
  • Публикации: 306
  • producer, composer, dj, promoter & more...
    • youtube
Re:Русенци, помогнете ми с малко инфо !!!!
« Отговор #3 -: 28 Юни 2009, 22:19:30 pm »
Ами да кажем, биха Ви свършили работа, както автобуси, така и тролейбуси... като например:

Вариант ЕДНО: от първата спирка на ул. "Борисова" можеш да хванеш автобус номер 11 и 32 към ВУЗ-а (ако не се лъжа - пада се две, три спирки след Централна Болница), а тролейбус номер 25 пътува в същата посока.

Вариант ДВЕ: от първата спирка на ул. "Николаевска" (която е успоредна на ул "Борисова") ти върши само автобус номер 18, който също пътува в посока Централна Болница

Вариант ТРИ (който не е за предпоЧитане, все пак "луд умора нема - само се поти" ;) , т'ва е между другото :D ): Спирката, от която трябва да вземете превозно средство са намира на бул. "Цар Освободител" - по-тоЧно до уЧилище СОУ "Йордан Йовков", което се намира на около петстотин метра от автогара Юг в посока Симовата мелница и Кооперативния пазар (по прякор - битака)... та тази спирка се намира между тези два обекта. Който русенец да попитате ще Ви упъти. От там би ви свършл работа тролейбус номер 27 (за друг не се сещам).  ::)

П.П. Желая Ви успех, както се надявам да съм Ви помогнал.  :P
« Последна редакция: 30 Юни 2009, 14:34:07 pm от Paolo Gemini a.k.a [OZIRIS] »
Apple Mac mini (.12.2007), OS X: Leopard - v.10.5.8

Apple AirPort Express 802.11n Wi-Fi

Apple iPod 5G Classic - 30GB / Firmware: v.1.3 / Black

Apple iPhone 3G - 8GB / Firmware: v.3.0.1 / Black ----->>> CosmOTE unlock (Greece)

NB!!! : People, Hard DRUGS & HOUSE-music SUCKS!