Автор Тема: HERBALIFE - лесният път към желаното здраве и фигура  (Прочетена 1225 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен SILVERA

• Под 10 мнения
  • *
  • Публикации: 3
  Здравейте приятели и съграждани. Ако имате проблеми с наднормено тегло или просто искате да вземете най-доброто от тялото си, звънете ми. За повече информация, или пишете на скайп: "silvera___". Ще се радвам да поговорим повече за това. До скоро и усмихнат ден желая на всички!

П.П. до автора на темета: Извинявавай бат' Ники, Че ти редактирах съобщението, но се натъкнах на няколко правописни грешки, които отстраних.  ::) Надявам се, да не ми се сърдиш много.  :P  +  ;)
« Последна редакция: 25 Юни 2009, 06:36:04 am от Paolo Gemini a.k.a [OZIRIS] »

Неактивен Stone

• VIP
  • Повече от 20 мнения
  • *
  • Публикации: 26
  • engineer, composer, writer, poet
А тези с поднормено тегло? Питам сериозно.

Неактивен SILVERA

• Под 10 мнения
  • *
Поднорменото тегло наистина може да бъде проблем. Но всеки проблем има решение, и тук случаят също е така. Ако искаш може да се свържем по скайп или по мобилен и отделно да се видим, за да поговорим по-сериозно, но може да се оправят нещата с теглото независимо дали е по-ниско или по-високо от желаното. Просто трябва да се приложи съответстващият подход и програма за да бъде всичко наред, и ще се радвам ако мога да помогна, нали това е моето не бих казал работа, защото работата я свързваме с нещо неприятно, а хоби, в което съм наистина много добър. Приятен ден ви желая и ще очаквам обратна връзка за да задвижем нещата, само трябва да го пожелаете ;):)
« Последна редакция: 25 Юни 2009, 08:21:55 am от SILVERA »

Неактивен SILVERA

• Под 10 мнения
  • *
От утре съм на линия отново в Русе, така че който иска може да си уговорим среща за повече информация. Няма нищо лошо човек да се информира. Поздрави на всички и дано уикенда ви е бил успешен като моят!

П.П. Бат' Ники, аре стига с правописните грешки де.  :P

;):D
« Последна редакция: 28 Юни 2009, 22:25:08 pm от Paolo Gemini a.k.a [OZIRIS] »