Автор Тема: Дали сме най-европейския... случка  (Прочетена 1336 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен LordDoskias

• Под 10 мнения
  • *
  • Публикации: 9
Дали сме най-европейския... случка
« -: 27 Март 2008, 14:01:09 pm »
Излизам си аз днес от вкъщи, за да отида на даскало и, за съжаление, се наложи да стана свидетел на една доста грозна гледка, а аз по принцип съм човек, който трудно може да бъде погнусен, отвратен, фрапиран, етц. Та за какво става въпрос - излизам си аз и на среща ми какво - някаква циганка, от тия дето чистят улиците и "жената" или по-скоро съществото съвсем неебателно си клекна, тъй както излизах от входа и почна да уринира, и при все, че (слава Богу!) не успях да и видя някои интимни части, направо останах шокиран. Еми разбирам да беше отишла в парка, зад някой храст, ама не пред жилищен блок ***, и то в 7:50, когато хората излизат от домовете си за работа/училище/нещо друго.

Преди време Карбовски беше направил предаване за .бг мисията във Виетнам през 94-95-96 и там един военен разказваше как продавачките уринирали на 30 см. от тарабата или каквото там са имали.

Аз си мисля, че няма да има разлика дали ще съм в Русе, България или в Камбоджа да речем - все една и съща селяния...

smarfcho

• Гост
Re: Дали сме най-европейския... случка
« Отговор #1 -: 27 Март 2008, 15:05:26 pm »
Не знам кога ще се оправим. Как може такова нещо... Не е проблема само във възпитанието,  но и в контрола и санкциите за тези нарушение !!!

Неактивен buffy

• Под 10 мнения
  • *
  • Публикации: 9
« Отговор #2 -: 27 Март 2008, 22:21:22 pm »
Фрапираща история..... доста грозна картинка е било, но защото не сте били свидетели как в центъра на Бургас в разгара на туристическия сезон, както си седи човек на кафенце, в градинката до него изведнъж изкача някой си. Не можете да си представите обаче какво направи този индивид! Смъкна си човечеца гащите, така че да не му се вижда пакета от пред, клекна си и се изсра (извинете за буквалния израз, но така си беше!!!) в градинката под дървото! Да не споменавам че на съседната маса до нас имаше едни германци, които умряха от смях, а на мен ми се искаше да потъна в земята от срам че съм българка!  !!!

Неактивен miro20

• Глобален модератор
  • Повече от 100 мнения
  • *
  • Публикации: 101
« Отговор #3 -: 27 Март 2008, 23:36:38 pm »
два пъти съм бил свидетел ..
един път зад градския стадион дето има няколко цигански къщи .. и едната буля, доста дебела и доста ниска.. както беше права.. само под лек тъп ъгъл се наклони , и със задигната пола или перде или не знам какво беше.. като кобила свърши работата...
а другия случай.. на старото разградско.. си карам аз по калдаръма.. свиркам си и гледам птичките.. и хоп- леко се изнасям уважително в ляво заради бабе в дясно на хоризонта...
то там нема тротуар, но бабето пак тей.. задигна фуста.. и айдееее...

та.. това никоя уважаваща се жена няма да го направи..
но..
имам конфиденциална  информация че по селата е масово явление възрастните хора да не носят под полите....  за по удобно...  :)

Неактивен administrador

• Администратор
  • Повече от 200 мнения
  • *
  • Публикации: 582
    • ruse-online.net
« Отговор #4 -: 27 Март 2008, 23:44:09 pm »
Нека вече гледаме като европейци на нещата ;) Може би европейците повече биха си направили веселото, отколкото да се срамуват. Друг е въпросът, че това не би трябвало да случва в държави като България а по-скоро в Тувалу или други бананови места, но някъде вече беше установено, че живеем по-зле от тия в банановите страни.

Неактивен nikola19911991

• Под 10 мнения
  • *
  • Публикации: 1
« Отговор #5 -: 02 Април 2008, 14:52:24 pm »
на мен ми се е случвало много пъти да гледам такива гнусотии и то каде ли не...! Но в момента се сещам само за 2 случки....
1) Място: в центъра на Варна, около 15 голи циглета се къпят ама абсолютно голи във Фонтана.
2)и във връзка с коментарите, че това може да се случи само България ще разкажа и другата - въпреки, че не е от Русе... Та така де: В центъра на Виена (Австрия) миналото лято на една пейка близо до щанд за храна (дори и няколко) човек на видимо 60-65 години легнал на пейка без гащи (незнам как може да ги е изгубил). . . Бях потресен от гледката.
Така че не искам да защитавам Русенци, но нали знаете, че всеки луд с номера си - ... е 'па изглежда и такива луди ги има, но споко някой ден ще свикнем :D