Автор Тема: Wifi Networx!!!  (Прочетена 2733 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен PyramidSeo

• Под 10 мнения
  • *
  • Публикации: 12
Wifi Networx!!!
« -: 23 Януари 2009, 17:15:26 pm »
Какво мислите за безжичният нет на Networx. На мен постояно ми разкача. Никакво качество няма, а цената е висока.

Неактивен miro20

• Глобален модератор
  • Повече от 75 мнения
  • *
  • Публикации: 100
Re:Wifi Networx!!!
« Отговор #1 -: 02 Март 2009, 13:53:25 pm »
защо не запиташ поддръжката ? мисля че откликват при поблеми с покритието.

и то между другото е безплатно закачането към вай-фая им. вече ползването на интернет е според това какво си е избрал потребителя.

Неактивен PyramidSeo

• Под 10 мнения
  • *
« Отговор #2 -: 04 Март 2009, 00:26:48 am »
То е на принципа като ваучерите купуваш карта. Пишеш името и паролата и си вътре. Иначе е яко поне за лаптопа ми е супер. Иначе в родина хващам много добра връзка. А като цяло уж имат 100% градско покритие.......

Неактивен miro20

• Глобален модератор
  • Повече от 75 мнения
  • *
  • Публикации: 100
« Отговор #3 -: 04 Март 2009, 01:06:19 am »
е не само с карти. аз като абонат, мога да си ползвам акаунта както на жица, така и на вай-фай . (само не и едновременно)
:)
но във всички случаи, при проблеми с покритието и т.н. обади се на поддръжката. в техен интерес е да откликнат и да подобрят покритието си.

Неактивен administrador

• Администратор
  • Повече от 200 мнения
  • *
  • Публикации: 582
    • ruse-online.net
« Отговор #4 -: 06 Март 2009, 00:42:32 am »
Тя самата технология не позволява кой знае какво качество имайки предвид какъв компот е ефира на места. Достатъчно е наоколо до PyramidSeo да има някой красив потребител с 802.11n Draft 1 маршрутизатор, който узурпира ефира или да има наблъскани на един канал няколко безжични точки в близост до него (11 канал е доста харесван от дебилни потребители на Linksys маршрутизатори).

Неактивен PyramidSeo

• Под 10 мнения
  • *
« Отговор #5 -: 27 Март 2009, 00:41:46 am »
Да T3h_Admin има наистина доста безжични точни, но другото не го разбрах. Няма значение, обаче ти май си доста на вътре в нещата. Да не си работил в някоя нет доставчик??

Неактивен administrador

• Администратор
  • Повече от 200 мнения
  • *
  • Публикации: 582
    • ruse-online.net
« Отговор #6 -: 27 Март 2009, 06:57:48 am »
Доста вътре - не бих казал, но се интересувам от безжични мрежи ;-) Може и за това да съм понаучил това-онова :-)