Автор Тема: 8 - МИ ДЕКЕМВРИ  (Прочетена 1597 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен djado vulk

• Под 10 мнения
  • *
  • Публикации: 2
8 - МИ ДЕКЕМВРИ
« -: 16 Ноември 2008, 21:49:10 pm »
Абе къде може да се резервира за студентския празник, ама да е хубаво

Неактивен Paolo Gemini a.k.a [OZIRIS]

• Джедай (Човек от Народа)
  • Администратор
  • Повече от 200 мнения
  • *
  • Публикации: 306
  • producer, composer, dj, promoter & more...
    • youtube
Re: 8 - МИ ДЕКЕМВРИ
« Отговор #1 -: 26 Декември 2008, 15:22:37 pm »
Ние с каката, ходихме на "Дзия-Дзия" да 'апнИм задушени куЧенца с косми в собствен сос, после на "Канапе", да пофим наргиле (ама и римата ми си я бива), и от там направо в "Камелино" (бившата "Сфера") на ретро-парти. Малеииииий, невярвах Че мога да погълна толкова алкохол наведнъж... то не бяха едни бири и шот-ове за мезе, едни луди танци до зори, Че навсиЧкото отгоре ни бяха праснали да сме на лекции. Отивам аз на лекции, то няма никой, ама съм трезвен кат' репиЧка. Идва даскалката и пита: -само ти ли си? и аз: -ми, май само аз съм най редовния. Направо паднах... да си сЧупя краката от ходене, да съм на лекции. Въй... викам си тъй ли... и веднага при каката - хем да се гушкаме, хем да си поЧина.

П.П. И на трите места си бяхме резервирали място предишната веЧер (т.е. в неделя) и нямаше никакъв проблем! Демек на нито едно от трите места не ни отказаха!
Apple Mac mini (.12.2007), OS X: Leopard - v.10.5.8

Apple AirPort Express 802.11n Wi-Fi

Apple iPod 5G Classic - 30GB / Firmware: v.1.3 / Black

Apple iPhone 3G - 8GB / Firmware: v.3.0.1 / Black ----->>> CosmOTE unlock (Greece)

NB!!! : People, Hard DRUGS & HOUSE-music SUCKS!

Неактивен djado vulk

• Под 10 мнения
  • *
  • Публикации: 2
Re: 8 - МИ ДЕКЕМВРИ
« Отговор #2 -: 01 Януари 2009, 22:50:22 pm »
Намерихме си мястов една кръчма в Родина- "Каруцата". Беше пълно с млади хора и си прекарахме наистина много готено. Малко трудно беше с местата, защото всичко беше запазено предварително, но все пак се уредихме.