Вчера за пръв път гостувах в Николово. До преди това само бях минавал с кола от там или бях се разхождал до текето с приятели.
На 24-ти един приятел имаше рожден ден и ме покани на вилата на друг приятел на Николово. Сборният пункт беше пред бар "Корона" и от там бяхме извозени по 4 човека с колата на аверчето, в чиято къща щяхме да се събираме. Аз бях в първия пакет от 4 човека и пристигнах там около 19:20. Имаше и други приятели с мен, които бяха около или над 100 килограма и малко понатоварихме Peugeot-ора (нека да се чете Пеугеотора).
След като се събрахме всички понасядахме на маса и вкарахме по бира. Направих и едно клипче докато още не се беше стъмнило

Около 23:00 човека, който беше толкова гостоприемен да ни покани да празнуваме в къщата му ни посвири на китара. Отново направих запис, но поради слабото осветление качеството не е никак завидно
Купона продължи до късно, а аз реших да легна да поспя към 3 сутринта. За жалост беше станало доста судено и само се поизмъчих да се опитвам да спя

Реших поне да изчакам в легнало положение да се съмне. Около 05:15 след като беше започнало да става светло се присъединих отново към компанията, която се беше събрала около огъня запален в двора в очакване на слънцето

Понаправих малко снимки около изгрева

Към девет сутринта нашият човек ни върна с колата в града

Както не бях спал тази нощ а предната бях станал около 22:00 очите ми бяха доста натежали. Това не попречи след като се прибрах да поседна пак на компютъра...