Всичко за град Русе > Интернет Доставчици
Оранжевия кабел?
administrador:
Здравейте, вчера видях, че техниците на Нетуоркс-България прекарваха оранжев кабел до блок 4 в жк. "Стар Здравец".
Проверих на страницата дали евентуално е включен блока в покритието, но още не е влючен. Ако подам сега примерно заявка да очаквам ли, че ще бъда вързан към аналоговата Ви мрежа или още не е възможно?
Освен това бих желал да питам каква е инфраструктурата Ви в 4-ти блок в "Стар Здравец", дали ще минава вътре в блока или ще се пробиват прозорци, защото вече съм абонат на друга кабелна мрежа и ако евентуално реша да мигрирам към Нетуоркс-ТВ бих желал да ползвам кабела, който съм си купил от другията кабелен оператор.
Благодаря предварително за отделеното време и внимание!
stylius:
Красьооо, защо просто не звънна един телефон да ме питаш?
Както и да е. Сайта се обновява през 2-3 дни, така че може и да е приключило структурното окабеляване на блока ти и още да го няма там, но ще се появи скоро. Колкото до стария ти кабел, да, може да се ползва. Ако ти е здрав кабела, няма смисъл да "пробиваме малко дупчици"... :)
administrador:
Благодаря за изчерпателния отговор. Гледам бая магистрален (дебел) Ви е оранжевият кабел и обещаващи изглеждат нещата. Ще почакам малко и ще се консултирам до кога е платена кабеларката на която сме.
deian:
Защо на места влиза в PVC тръба през мазето, а на други се катери по фасадата. Днес бях свидетел как едни хора си правиха топлоизолация върху кабели, катерещи се по блока... Малко си е рисковано такова начинание, имайки предвид, че сега се изолира поединично, но след време ще е по-масово явление. После този кабел под изолацията ли ще остане, над нея ли, или ще си забие някой дюбелите в него.
miro20:
з амен е мираж все още оранжевия кабел :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия