Автор Тема: Какво ви връща към форума на Русе-Онлайн?  (Прочетена 1873 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен administrador

• Администратор
  • Повече от 200 мнения
  • *
  • Публикации: 582
    • ruse-online.net
Интересно ми е да разбера какво точно ви задържа и връща тук и какво бихте желали да се промени или подобри по форума?

smarfcho

• Гост
Re: Какво ви връща към форума на Русе-Онлайн?
« Отговор #1 -: 08 Май 2008, 15:22:10 pm »
Задържа ме това, че в този форум се получават смислени дебати по темите!
Не ми харесва това, че няма политика. Мисля, че трябва да има такъв форум, но в него трябва да се пишат неща подкрепени с факти да не се отклоняват мнения от основната тема. Ако се направи такъв форум трябва да има строг контрол!

Неактивен miro20

• Глобален модератор
  • Повече от 100 мнения
  • *
  • Публикации: 101
« Отговор #2 -: 08 Май 2008, 22:12:18 pm »
хм..  не съм съгласен за доброто развитие на дискусиите...
не бъркайте размяна на лични реплики с развитие на дискусия по дадена тема.
в тази посока има още много да се желае. но това зависи не от форума а от хора, намиращи общи интереси, а от там и теми които да развиват.

форума е в бебешкия си период, но ,надявам се, че ще се развие.

пожелания ? нямам.

smarfcho

• Гост
« Отговор #3 -: 09 Май 2008, 12:26:06 pm »
в тази посока има още много да се желае. но това зависи не от форума а от хора, намиращи общи интереси, а от там и теми които да развиват.

пожелания ? нямам.

Миро това е просто мое мнение ... :) Не искам да налагам задължително мойте идеи, просто политиката ме вълнува.
 :)

Неактивен administrador

• Администратор
  • Повече от 200 мнения
  • *
    • ruse-online.net
« Отговор #4 -: 09 Май 2008, 15:21:12 pm »
Мисля, че има достатъчна почва да се дискутират регионалните политически решения в темити с новините, които публикуват новинарите в раздел "Новини".

За момента не виждам да има достатъчен интерес към политика от страна на останалите потребители. За в бъдеще може и да се измисли нещо по въпроса.

Неактивен stylius

• Под 10 мнения
  • *
  • Публикации: 0
« Отговор #5 -: 09 Май 2008, 15:41:22 pm »
В пазарната икономика нещата стоят по следния начин: като има търсене, има и предлагане. Както каза Красьо, ако има хора, които се вълнуват от политика, ще има и такъв подфорум. За момента не виждам кой, освен тебе, Смърфчо, има интерес към такава тема. Идеята на форума е да има дискусията, а не монолог. Мисля, че видя на последното събиране как само ти и Красьо си говорихте, като той главно те провокираше. Аз и Еми просто си седяхме и гледахме тъпо.

Неактивен miro20

• Глобален модератор
  • Повече от 100 мнения
  • *
« Отговор #6 -: 09 Май 2008, 20:23:47 pm »

пожелания ? нямам.

Миро това е просто мое мнение ... :) Не искам да налагам задължително мойте идеи, просто политиката ме вълнува.
 :)
ми аз  всъщност, никъде не коментирам желанието ти за "политика" , а говоря за развитието на дискусиите, с което не съм съгласен че е на ниво.
съгласен съм и с красьо че почва има, новини и теми за дискусия има, но трябват и хора за доразвитието на тази почва.
иначе за "политика"  съм въздържал се. ако има теми, може и да се включвам, но и не смятам да спамя :)

Неактивен administrador

• Администратор
  • Повече от 200 мнения
  • *
    • ruse-online.net
« Отговор #7 -: 24 Май 2008, 07:46:17 am »
Това, което ми харесва във форума на най-европейския град в България е това, че започнаха да се появяват все повече разнообразни теми и полезна информация свързана с високите технологии.

Другото, което най-много ми допада, че този форум е далеч от всякакви конспирации и пропаганди, а виждам и това, че екипът е твърдо решен да го запази като един от малкото райски острови в интернет пространството.

Неактивен robas

• Администратор
  • Повече от 75 мнения
  • *
  • Публикации: 82
  • web designer
    • robas.info
« Отговор #8 -: 24 Май 2008, 11:43:43 am »
Аз убедено съм против специален форум политика, където някой има щения да си начеше езика за чужда сметка.
Не смятам, че обсъждането на подобни въпроси променя нещо освен егото на пишещия... "виж ме мен колко съм по-прав и корав" (всеки да го тълкува, както иска). Извинения за това, че съм груба в думите си, но такъв ни е манталитета... и който няма очи да го види се превръща в проблем за публиката, която му чете убедените партийни менения.
Такъв подфорум със сигурност ще се превърне в място за избиване на комплекси и арена за политиканщина, не политика.
The greatest danger for most of us is not that our aim is too high and we miss it,
but that it is too low and we reach it.

*Michelangelo

Неактивен administrador

• Администратор
  • Повече от 200 мнения
  • *
    • ruse-online.net
« Отговор #9 -: 25 Май 2008, 10:15:56 am »
Съгласен съм като цяло с robas, но бих желал да добавя, че освен всичко се вижда явна липса на интерес към тази тема от страна на активната аудитория на форума (разбирайте пишещите).

Неактивен miro20

• Глобален модератор
  • Повече от 100 мнения
  • *
« Отговор #10 -: 01 Юни 2008, 20:50:53 pm »
Цитат
...ще се превърне в място за избиване на комплекси и арена за политиканщина, не политика.
ами това е доста относително, квалификацията която правиш с това казване, е също субективно.
не знам как някой може да ми дефинира разликата между политиканщина и политика.
в такива теми е нормално който се интересува да си дава мнението, дори по-емоционално, но това го чуваме всеки ден по улицата, на работа, вкъщи, в магазина.. - това лошо ли е ? трябва ли по навик с презрение да махаме с ръка с думите - глей го тоя философ пак дрънка глупости.
ми то цялата политика е така. и как според вас трябва да се пише в един такъв раздел ? след като винаги ще излезе - тоя комплексар си избива нервите.

следователно , просто който не го интересува, да не се намесва в таквиа теми. говоря по принцип, не само за политика.
иначе се превръщаме точно в този "комплексар умник" който се мисли за компетентен по всички въпроси. но такива хора няма и не може да има.
следователно , хайде да не се правим на такива, или поне да се постараем да не сме таквиз, и да уважаваме избора на хората, стига да не влияят по някакъв активен начин върху нас. единсвено при активно натрапване, може да проявим критики и ответни реакции.
дано бях разбран :)