...ще се превърне в място за избиване на комплекси и арена за политиканщина, не политика.
ами това е доста относително, квалификацията която правиш с това казване, е също субективно.
не знам как някой може да ми дефинира разликата между политиканщина и политика.
в такива теми е нормално който се интересува да си дава мнението, дори по-емоционално, но това го чуваме всеки ден по улицата, на работа, вкъщи, в магазина.. - това лошо ли е ? трябва ли по навик с презрение да махаме с ръка с думите - глей го тоя философ пак дрънка глупости.
ми то цялата политика е така. и как според вас трябва да се пише в един такъв раздел ? след като винаги ще излезе - тоя комплексар си избива нервите.
следователно , просто който не го интересува, да не се намесва в таквиа теми. говоря по принцип, не само за политика.
иначе се превръщаме точно в този "комплексар умник" който се мисли за компетентен по всички въпроси. но такива хора няма и не може да има.
следователно , хайде да не се правим на такива, или поне да се постараем да не сме таквиз, и да уважаваме избора на хората, стига да не влияят по някакъв активен начин върху нас. единсвено при активно натрапване, може да проявим критики и ответни реакции.
дано бях разбран