Важно: Молим Ви преди да започнете да пишете първо да се запознаете с УСЛОВИЯТА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ФОРУМА.
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Понеже nthnl ще си бъде в Русе само два дена - днес и утре, предлагам да направим минисрещичка на форума утре вечер - 23.04.2008г. Желателно е присъствието на тези, които го познават - Еми и Красьо. Останалите също са добре дошли.За място още не знам, дайте идея.
Сори, днеска разбрах. Просто ще си бъде в русе само за два дена (единия вече изтече).
Като няма предложения, предлагам да е на Радилон. Малко в Здравец се пада, но пък трябва да работи до по-късничко. Аз съм до 22:00 на работа и след това ще се присъединя. Пък Мишо ще е на линия докато му стане време за автобяса. Ако искате по-рано, кажете да му се обадя.
Аз също съм съгласна за 22 часа но не ми е ясно това Радилон къде е ? На Олимп има дискотека Вавилон но не знам за това ли говорите?Или това е някакво друго заведение.
Ами не се сещам къде е но ще го намеря нама проблем
Цитат на: emily в 23 Април 2008, 22:32:21 pmАз също съм съгласна за 22 часа но не ми е ясно това Радилон къде е ? На Олимп има дискотека Вавилон но не знам за това ли говорите?Или това е някакво друго заведение.Ами то Радилон е на не повече от 5 минути път от Олимпа, но си пада малко кръчме. Ако искате и дискотечка можем да ударим, ама няма да си чуваме приказката.
Цитат на: stylius в 23 Април 2008, 22:35:06 pmЦитат на: emily в 23 Април 2008, 22:32:21 pmАз също съм съгласна за 22 часа но не ми е ясно това Радилон къде е ? На Олимп има дискотека Вавилон но не знам за това ли говорите?Или това е някакво друго заведение.Ами то Радилон е на не повече от 5 минути път от Олимпа, но си пада малко кръчме. Ако искате и дискотечка можем да ударим, ама няма да си чуваме приказката.Ако има водка.