Ами къде бяхте като се обсъждаше къде да е срещата. Следващия път може да се избере и по-удобно за останалите място. Важното е да има предложения.

Ами момко (казвам ти така понеже си по-малък от мен - нищо лиЧно, но все пак), къде да бъда според теб? :x Ако си Чел моите постове внимателно обяснявах как сутрин ставам рано, отивам на лекции, после на работа (там имам нет, ама не винаги имам време да пиша), и като се върна вкъщи се Чувствам: като лапнат, сдъвкан и изплют!

Какво по-тоЧно обяснение искаш от това?

По принцип е добре да се провеждат такива срещи на Центърал, за да са "набутани" всички
Така де да е еднакво далеч за всички, а тези, които живеят на центъра да се чувстват привилегировани.
Ние с робас ще се включим утре обаче може би с около 30-тина минути закъснение.
:idea: А така, за т'ва ставаше въпрос, батка... кажи му на народа!

За тази ти мисъл полуЧаваш награда: усмивка по радиото. :lol:

Аз утре няма да идвам на срещата за съжаление, но защо спорите на кой колко му било далеко заведението...В крайна сметка който има желание за среща ще отиде без значение къде
Или поне за мен винаги е било така.Аз не живея на центъра, но хората с които излизам се събират там и ако искам да съм с тях трябва да се съобразя с това
Така че дано си изкарате приятно 
Лесна е твойта... нали утре (опс... грешка, т.е. веЧе днес), не си на работа до 16h? Все пак благодаря за моралната подкрепа.