Струва ми се, че не си чувала въпросната група (AC/DC) със стария вокал, за да видиш каква разлика има. Аз една петък вечер (VH1 - Rocks) направо се учудих, когато ги видях... а вокалът беше друг. Ммм да, със стария звучаха къде, къде по-добре! 
За Dave Evans или за Bon Scott става въпрос? Гледах в Wikipedia, че са били някога вокалисти на групата

Я това кефи бре,най-доброто за моите уши :idea:
Това от транс радиостанциите най- ми допада. Като стана дума за iTunes - от там го изкопах линка

@Paolo: темата взе лошо да излиза към тема за операционни системи и програми за това мисля, че има нужда да направя един раздел за компютри... виждам има нужда от дискусия, но ще помоля да не отиваме към флейм!
Аз ползвам Linux и някога спорих за това колко добър е избора ми, но с течение на времето установих, че всеки има правото да избира какво да ползва. Winamp го ползвам от версия 1, която едва ли много хора са ползвали и разработчиците на продукта са с неимоверно голям опит в тая област. Въпреки, че не използвам Windows това е плеърът, който мога да препоръчам на всеки, който ползва тази ОС. iTunes съм го тествал под Windows и мога да ти кажа, че просто MacOSX версията се държи доста по-добре по мои впечатления.