Всичко за град Русе > Обща Дискусия
Малко помощ?
(1/1)
dasistgut:
Здравейте!
Моля ви да ми помогнете да спечеля китара, като поставите отметка на 1-то предложение в анкетата (Crafter-повече от звук(автор:Hope Smile) в
ТОЗИ САЙТ.
Играта е във facebook и се казва "Играй в играта на Crafter, спечели китара"( в случай, че не се отвори сайта). Не е необходимо да харесвате страничката, а само да поставите отметката.
Ще съм ви много благодарна, ако ми помогнете да сбъдна тази своя мечта.
Благодаря!
Съжалявам, ако съм ви притеснила. :)
Paolo Gemini a.k.a [OZIRIS]:
--- Цитат на: dasistgut в 07 Януари 2012, 20:01:49 pm ---Здравейте!
Моля ви да ми помогнете да спечеля китара, като поставите отметка на 1-то предложение в анкетата (Crafter-повече от звук(автор:Hope Smile) в
ТОЗИ САЙТ.
Играта е във facebook и се казва "Играй в играта на Crafter, спечели китара"( в случай, че не се отвори сайта). Не е необходимо да харесвате страничката, а само да поставите отметката.
Ще съм ви много благодарна, ако ми помогнете да сбъдна тази своя мечта.
Благодаря!
Съжалявам, ако съм ви притеснила. :)
--- Край на цитат ---
Г-це/г-жо Ивелина, (ако не се лъжа така Ви е името и се надявам да нямате нищо против, ако го ползвам за малко) ;)
С удоволствие бих Ви помогнал (тъй като и аз съм музикант), ама не всички хора имат профил във т.нар. от мен "фацърбук". Но ще се опитам да направя нещо по въпроса като влезна от профила на съпругата си и гласувам за Вас (опс... исках да кажа: да поставя отметка - извинявам се). ::)
iУспех с начинанието и iсъс Здраве. 8)
(мисля , че се получи... вече имате 165 гласа)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия