Автор Тема: Малко помощ?  (Прочетена 144 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен dasistgut

• Под 10 мнения
  • *
  • Публикации: 1
Малко помощ?
« -: 07 Януари 2012, 20:01:49 pm »
Здравейте!
Моля ви да ми помогнете да спечеля китара, като поставите отметка на 1-то предложение в анкетата (Crafter-повече от звук(автор:Hope Smile) в
ТОЗИ САЙТ.

Играта е във facebook и се казва "Играй в играта на Crafter, спечели китара"( в случай, че не се отвори сайта). Не е необходимо да харесвате страничката, а само да поставите отметката.

Ще съм ви много благодарна, ако ми помогнете да сбъдна тази своя мечта.
Благодаря!
Съжалявам, ако съм ви притеснила.  :)
« Последна редакция: 08 Януари 2012, 23:07:07 pm от Paolo Gemini a.k.a [OZIRIS] »

Неактивен Paolo Gemini a.k.a [OZIRIS]

• Джедай (Човек от Народа)
  • Администратор
  • Повече от 200 мнения
  • *
  • Публикации: 307
  • producer, composer, dj, promoter & more...
    • soundcloud
Re: Малко помощ?
« Отговор #1 -: 08 Януари 2012, 23:40:51 pm »
Здравейте!
Моля ви да ми помогнете да спечеля китара, като поставите отметка на 1-то предложение в анкетата (Crafter-повече от звук(автор:Hope Smile) в
ТОЗИ САЙТ.

Играта е във facebook и се казва "Играй в играта на Crafter, спечели китара"( в случай, че не се отвори сайта). Не е необходимо да харесвате страничката, а само да поставите отметката.

Ще съм ви много благодарна, ако ми помогнете да сбъдна тази своя мечта.
Благодаря!
Съжалявам, ако съм ви притеснила.  :)

Г-це/г-жо Ивелина, (ако не се лъжа така Ви е името и се надявам да нямате нищо против, ако го ползвам за малко) ;)

С удоволствие бих Ви помогнал (тъй като и аз съм музикант), ама не всички хора имат профил във т.нар. от мен "фацърбук". Но ще се опитам да направя нещо по въпроса като влезна от профила на съпругата си и гласувам за Вас (опс... исках да кажа: да поставя отметка - извинявам се). ::)

iУспех с начинанието и iсъс Здраве. 8)

(мисля , че се получи... вече имате 165 гласа)
Apple Mac mini (.12.2007), OS X: Leopard - v.10.5.8

Apple AirPort Express 802.11n Wi-Fi

Apple iPod 5G Classic - 30GB / Firmware: v.1.3 / Black

Apple iPhone 3G - 8GB / Firmware: v.3.0.1 / Black ----->>> CosmOTE unlock (Greece)

NB!!! : People, Hard DRUGS & HOUSE-music SUCKS!