Всичко за град Русе > Медии

Очаквайте скоро Радио Star на честотата на Инфо Радио в Русе

(1/3) > >>

administrador:
Според неофициална информация от форумите на predavatel.com радиото ще стартира скоро в музикален формат, като ще се набляга на Поп и Рок стилове.

Определено това ще бъде поредното специализирано радио, което ще бъде заличено за сметка на комерсиално музикално радио с малка плейлиста >:(

administrador:
Инфо радио става музикална радиостанция и ще излъчва класически рок, съобщи изпълнителният директор на медията Константин Тилев. Новото радио ще се нарича Стар (STAR FM) и слоганът му ще е "Класика в рока".

Промененият формат е наложен от новите собственици - американската медийна компания "Еммис интернешънъл" ("Emmis International"), която държи и мажоритарния дял в радиоверигите FM+ и Fresh. Преди няколко месеца "Еммис" купи Инфо радио от Светослав Петров.

Президент и председател на борда на директорите на радио FM+ е Пол Фидик, който оглави и Инфо радио. Инфо радио стартира през 2001 г. с уникален за нашия пазар информационен формат – news&talk и на всеки 15 минути излъчваше новинарски емисии.

От днес на 13-те честоти на радио Стар ще звучат рок песни предимно от 70-те и 80-те години, ще има кратки новини на всеки час, съобщи Тилев. Той поясни, че новият формат е в отговор на желанията на слушателите над 30-годишна възраст.

От 1976 г. се занимавам с радиобизнес и съм имал много проекти в тази област, този е от най-предизвикателните, каза Тилев, който е вицепрезидент на радио FM+ и столичен общински съветник от партия ГЕРБ на Бойко Борисов

Източник: БГНЕС

miro20:
мн. добра новина :)
винаги съм завиждал като съм ходил към Търново за "зи-рок" дето го нямаме тук.

administrador:
В момента го слушам радиото, и не е никак зле. Слушам го онлайн на адрес: http://pulsar.atlantis.bg:8000/inforadio.ogg.m3u и за жалост на тази честота през деня ще продължава да звучи Радио Арена с регионалната си програма, освен ако не ги направят пътник както стори Красимир Гергов, когато купи Джаз ФМ и на нейно място пусна N-Joy.

Ето и адреса в интернет: http://www.starfm.bg/

smarfcho:
Ами радиото на близнаците как се казваше? Имаш ли линк?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия