Автор Тема: Очаквайте скоро Радио Star на честотата на Инфо Радио в Русе  (Прочетена 2805 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен administrador

• Администратор
  • Повече от 200 мнения
  • *
  • Публикации: 582
    • ruse-online.net
Според неофициална информация от форумите на predavatel.com радиото ще стартира скоро в музикален формат, като ще се набляга на Поп и Рок стилове.

Определено това ще бъде поредното специализирано радио, което ще бъде заличено за сметка на комерсиално музикално радио с малка плейлиста >:(

Неактивен administrador

• Администратор
  • Повече от 200 мнения
  • *
    • ruse-online.net
Инфо радио става музикална радиостанция и ще излъчва класически рок, съобщи изпълнителният директор на медията Константин Тилев. Новото радио ще се нарича Стар (STAR FM) и слоганът му ще е "Класика в рока".

Промененият формат е наложен от новите собственици - американската медийна компания "Еммис интернешънъл" ("Emmis International"), която държи и мажоритарния дял в радиоверигите FM+ и Fresh. Преди няколко месеца "Еммис" купи Инфо радио от Светослав Петров.

Президент и председател на борда на директорите на радио FM+ е Пол Фидик, който оглави и Инфо радио. Инфо радио стартира през 2001 г. с уникален за нашия пазар информационен формат – news&talk и на всеки 15 минути излъчваше новинарски емисии.

От днес на 13-те честоти на радио Стар ще звучат рок песни предимно от 70-те и 80-те години, ще има кратки новини на всеки час, съобщи Тилев. Той поясни, че новият формат е в отговор на желанията на слушателите над 30-годишна възраст.

От 1976 г. се занимавам с радиобизнес и съм имал много проекти в тази област, този е от най-предизвикателните, каза Тилев, който е вицепрезидент на радио FM+ и столичен общински съветник от партия ГЕРБ на Бойко Борисов

Източник: БГНЕС
« Последна редакция: 17 Март 2008, 16:57:20 pm от T3h_Admin »

Неактивен miro20

• Глобален модератор
  • Повече от 75 мнения
  • *
  • Публикации: 100
мн. добра новина :)
винаги съм завиждал като съм ходил към Търново за "зи-рок" дето го нямаме тук.

Неактивен administrador

• Администратор
  • Повече от 200 мнения
  • *
    • ruse-online.net
В момента го слушам радиото, и не е никак зле. Слушам го онлайн на адрес: http://pulsar.atlantis.bg:8000/inforadio.ogg.m3u и за жалост на тази честота през деня ще продължава да звучи Радио Арена с регионалната си програма, освен ако не ги направят пътник както стори Красимир Гергов, когато купи Джаз ФМ и на нейно място пусна N-Joy.

Ето и адреса в интернет: http://www.starfm.bg/
« Последна редакция: 17 Март 2008, 17:13:55 pm от T3h_Admin »

smarfcho

• Гост
Ами радиото на близнаците как се казваше? Имаш ли линк?

Неактивен administrador

• Администратор
  • Повече от 200 мнения
  • *
    • ruse-online.net
За кои близнаци става въпрос? Подсети ме и ще потърся повече информация.

Неактивен robas

• Администратор
  • Повече от 75 мнения
  • *
  • Публикации: 82
  • web designer
    • robas.info
Само добри думи след почти 2 седмици слушане на това радио. Този път радио промяната беше определено към по-добро. Щом и "Вероника"-фен колегите го слушат по своя воля, изводът е ясен.

Музикалният подбор е много добър, дори бих казала по-добър от този на Зи Рок, където понякога се пускат твърде хард парчета. Няма лошо, но като го слушаш цял ден в офиса, съчетано с напражението от работата... и може да луднеш.
А на Стар ФМ рокът е по-класик и по-мелодичен, а и доста разнообразен. Пускат се и неспечелили широка популярност рок-груги и изпълнители, които понякога са твърде добри.
The greatest danger for most of us is not that our aim is too high and we miss it,
but that it is too low and we reach it.

*Michelangelo

Неактивен administrador

• Администратор
  • Повече от 200 мнения
  • *
    • ruse-online.net
Съгласен съм, че е добро за работа, макар, че в момента карам на добрата стара класика - BBC Radio 1 :)

Неактивен Grim_Mandy

• Под 10 мнения
  • *
  • Публикации: 13
  • black sheep of the family
    • Grim Mandy's weblog
преди малко се натъкнах на това радио, слушах половин-един час и много, ама много ми хареса, макар че е доста по-лекичко от Z-Rock и леееко напомня на "Шлагер". да ни е честито, ще го слушам с кеф, макар и рядко, защото повечето си свободно време прекарвам в слушане на музиката от харда си :)
It's as probable for a tornado travelling through a junkyard to produce Buckingham Palace than for life to emerge from the Big Bang. But emerge it did... into the hands of man.

Неактивен miro20

• Глобален модератор
  • Повече от 75 мнения
  • *
  • Публикации: 100
мен и флашката ми прашася дето си тикам да слушам у колата.. сега радиото  е закотвено нонстоп на  тва радио :)

Неактивен robas

• Администратор
  • Повече от 75 мнения
  • *
  • Публикации: 82
  • web designer
    • robas.info
Листата им е учудващо разнообразна като за БГ музикално радио. То рокът верно предлага огромен избор, но тон-операторите често не.  >:( А тук, завидно широк подбор, че дори и класическо реге вкарват на моменти, за разкош.  :P

Само дето Кирил Маричков малко се повтаря като думички, щото то ясно че не е водещ.
Но поне след неговия коментар (например за Доорс), не пускат едни и същи парчета на бандата. 

мен и флашката ми прашася дето си тикам да слушам у колата.. сега радиото  е закотвено нонстоп на  тва радио :)
Е, на мен с хардовете ми така стана последните седмици - и тук, и на работа. А, и мп3-ка върви натам :)
The greatest danger for most of us is not that our aim is too high and we miss it,
but that it is too low and we reach it.

*Michelangelo